tiistai 12. helmikuuta 2013

Maailman paras pannukakku

Laskiaisen hernekeittolounaan kiistämätön jälkiruoka on pannari. Tämän reseptin olen löytänyt jostain lehdestä 1990-luvun loppupuolella. Parempaa pannaria en ole koskaan maistanut!

Maailman parasta pannukakkua, tästä ei pannari parane.

Pannukakku

8 dl maitoa
2 munaa
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 rkl sokeria
2 tl vaniljasokeria
1 tl suolaa
50 g voita

Vatkaa munat maitoon. Sekoita kuiva-aineet ja lisää nekin vatkaten maito-munaseokseen. Sulata voi ja kaada se taikinaan. Sekoita hyvin. Paista 225 asteessa 25 minuuttia.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihanaa, tosin sokeria lisäsin sitten valmiin pannarin päälle aika reilusti.

Outi kirjoitti...

Hyvä, että maistui! Olisiko siis niin, että jos kahviin jätetään maitovara, pannarissa on "hillovara" eli reseptiin on jätetty tilaa ekstramakeudelle ;)