sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Cars - Autot

Vuoden 2006 jouluna esikoinen oli kipeänä. Pukinkontista nousi onneksi potilaalle viihdykettä: Disneyn ja Pixarin Cars-leffa. Pojat katsoivat elokuvan joululoman aikana sairastellessaan varmasti kymmenkunta kertaa. Tämän joulun jälkeen meillä menikin monta vuotta niin, että Autot olivat kestosuosikki. Alituisena toiveena oli saada lisää metallisia Cars-pikkuautoja, pääsiäisenä Kinder-munia manguttiin mahdottomalla vimmalla, jotta olisi saatu kerättyä kaikki erilaiset Autot-hahmot, ainoaksi hyväksi vaatteeksi seuloutui paidat, jossa oli Martin tai Salaman kuva... Tietysti Carsit näkyivät siis myös juhlissa.

Nimipäiväjuhlille tein yllätykseksi pienen leikkuupuimuri Frank -kakun.Syntymäpäiväjuhlilla syötiin pikana valmistettua kilparatakakkua; olimme olleet iltapäivään saakka Puuhamaassa, ja kakku piti päällystää hetkessä, sillä vieraat olivat jo lähes oven takana.

Juhlat vietettiin Ameriikan tyyliin - ympäri Amerikkaahan leffassa ajellaan. Suolaisena tarjoiluna oli hampurilaisateria. Jokainen vieras sai itse täyttää hampurilaisensa juuri sellaisilla täytteillä kuin halusi, hampurilaisensa viereen sai tikkuranskalaisia ja juomaksi tietysti limua. Lisäksi tarjolla oli mm. vaahtokarkkeja ja popcorneja.
Kakun koristeautot olivat Kindereistä peräisin. Radan yritin
muotoilla lakumatosta.
Kutsukorteiksi askarreltiin yhdessä sankarin kanssa
Salaman kuljetusrekka Maken ylöspäin aukeavia peräkontteja.

Ei kommentteja: