lauantai 25. toukokuuta 2013

Sokerimassalla kuorrutettu Hello Kitty -kakku

Pienen Hello Kitty -fanin kakku sai kuorrutteen sokerimassasta. Koska kakusta toivottiin myös pakastuksen kestävää, täytin kakun valkosuklaamoussella, jonka pitäisi kestää pakastus hyvin.

Kakku piti toteuttaa pika-aikataululla. Tein kaiken 11 tunnissa, alkaen kakkutarvikkeiden hausta kaupasta, kakun paistamisen ja täytteen hyydyttämisen kautta koristeiden tekoon ja kuorruttamiseen. Nyt sekin on kokeiltu. Paljon nopeammin tästä en olisi pystynyt suoriutumaan, sillä hoidin siinä sivussa neljän lapsen tarpeet, ruoan laiton jne. Enää en ihmettele, miksi kakkufirmat hyväksyvät vain vähintään kaksi viikkoa aiemmin tulleet tilaukset ;)

Sokerimassakuorrutteisella kakulla sokerimassasta tehty
Hello Kitty.

Hello Kitty, sä ystävä oot!

Valkosuklaamousse maistuu makean suklaan ystävälle.

Valkosuklaamousse

200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 kananmunaa
200 g valkosuklaata
2 dl kermaa
6 liivatelehteä

Valmista liivate pakkauksen ohjeen mukaan. Sulata valkosuklaa. Sekoita tuorejuusto, sokerit ja keltuaiset tasaiseksi. Lisää suklaa ja valmistunut liivateseos. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää se varovasti sekoittaen tuorejuustoon. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja kääntele vaahto muiden ainesten sekaan. Sekoita tasaiseksi. Täytä ja hyydytä kakku jääkaapissa yön yli.


Kermakuorrutteisen Hello Kitty -kakun löydät täältä.

2 kommenttia:

Essi kirjoitti...

Yksinkertainen, mutta kaunis kakku! :)

Outi kirjoitti...

Kiitos Essi!