perjantai 10. tammikuuta 2014

Pelimiesten 10-vuotissynttärit: Clash of Clans ja Minecraft

Mietiskelin esikoiseni 10-vuotissynttäreiden teemaa pitkään. Olisin kovasti _itse_ halunnut Harry Potter -juhlia, joihin minulla oli jo huima määrä ohjelmaakin mietittynä. Vaikka poikani Harry Pottereista tykkääkin, halusi hän mieluummin peliteeman. World of Tanks -pelistä visioitu panssarivaunukakku oli toivelistalla ylimpänä, minua taas ei tankkikakku ihan hirveästi työläytensä takia innostanut. Myös Minecraft-kakku kelpasi sankarille, joten olin jo päätymässä siihen. Asia kuitenkin ratkesi, kun päätimme järjestää yhteissynttärit pojan koulukaverin perheen kanssa Action Factory -nimisessä vauhdikkaassa elämystehtaassa.

Yhteissynttäreille väkimäärä kohosi jo kuuteentoista, joten kakun piti olla isohko. Toisen sankarin lempipeli on Clash of Clans. Tämän pelin pohjalta kehittelin kilpikakun, joka oli helppo tehdä ja kuljettaa paikan päälle.
Clash of Clans -pelistä ideoitu kilpikakku sai
kuorrutteen sokerimassasta.

Lisäksi tein Minecraft-henkisiä mokkapaloja. Jätin kuorrutteesta kaakaojauheen pois ja lisäsin hiukan vihreää pastaväriä. Koristeeksi ripottelin vihreitä strösseleitä. Peliteemaan sopivat Angry Birds -astiat.

Lisää MineCraft-pelin ruohokuutiot toteutin mokkapaloina. Mokkapalat
hupenivat hurjaa vauhtia juhlijoiden suihin.

Upeat kakkukynttilät tai pikemminkin soihdut
juhlistivat 10-vuotiaita sankareita.

Ei kommentteja: