Sämpylät ostin kaupasta valmiina ja paahdoin uunissa. Nakit kävin hankkimassa Katinalan lihakaupasta. Kiehautin ne kuumiksi kattilassa. Mausteet olivat tarjolla pöydässä erillisissä kulhoissa, jotta vieraat saattoivat tehdä mielensä mukaisia hodareita.
Hotdog lähes kaikilla mausteilla. |
Hodarigrillini kaikki mausteet:
- salaatti- marinoidut punasipulit
- majoneesi
- tomaattisiivut
- kurkkusalaatti
- ketsuppi
- sinappi
Punasipulit marinoin Akseli Herlevin ohjeella. Taivaallisen hyviä! Akseli suosittelee näitä hampurilaisen väliin. |
Marinoidut punasipulit
4 punasipulia
½ dl punaviinietikkaa
3 rkl oliiviöljyä
1 dl sokeria
suolaa ja mustapippuria
Kuori sipulit ja leikkaa ne ohuiksi renkaiksi. Yhdistä muiden ainesten kanssa. Anna marinoitua huoneenlämmössä tunnin ajan. Mausta suolalla ja pippurilla.
½ dl punaviinietikkaa
3 rkl oliiviöljyä
1 dl sokeria
suolaa ja mustapippuria
Kuori sipulit ja leikkaa ne ohuiksi renkaiksi. Yhdistä muiden ainesten kanssa. Anna marinoitua huoneenlämmössä tunnin ajan. Mausta suolalla ja pippurilla.
Majoneesi hodareille
200 g majoneesia
4 rkl ketsuppia
2 rkl sipuliasilppua
2 suolakurkkua
ripaus sokeria
Silppua sipulit ja suolakurkut mahdollisimman pieniksi. Yhdistä aineet. Anna maustua jääkaapissa ennen tarjoilua.
En ollut aiemmin tehnyt hotdogeja, sillä en ole juurikaan nakkien ystävä. Nämä olivat kuitenkin todella hyviä, ehkäpä näitä voisi tehdä kesällä grillissäkin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti